Een vergaderzaal huren?

Op zoek naar een geschikte vergaderzaal? Vertrouw dan op ClubHouse!

Een vergadering organiseren kan best stressvol zijn. Er zijn veel elementen waarmee u rekening moet houden. Het ClubHouse in Kontich helpt u graag bij het vinden van de ideale vergaderzaal en het organiseren van een efficiënte vergadering

De juiste voorzieningen

Alle vergaderruimtes in het ClubHouse zijn stijlvol ingericht en voorzien van alle comfort. U kunt kiezen uit maar liefst 14 vergaderruimtes met verschillende capaciteiten en faciliteiten.

U kunt opteren voor een vergaderzaal met een krachtige beamer voor haarscherp beeld op het uitrolbare scherm of een vergaderruimte met een LCD-scherm of SmartBoard.

Sommige vergaderzalen zijn zelfs volledig uitgerust met hoogtechnologische videoconferencing-apparatuur. 

Zowel kleine groepen (2 tot 10 personen) als grote groepen (10 tot 80 personen) kunnen in het ClubHouse terecht om een professionele vergaderzaal te huren. 

Vergaderzaal Meeting Space 6

Vlot bereikbaar

De centrale ligging van het ClubHouse tussen Antwerpen en Mechelen is een grote troef, die uw genodigden heel wat fileleed zal besparen.

Het gebouw ligt op een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen. Bovendien bevindt het zich vlak bij de E19, afrit Kontich.

Zo is het ClubHouse niet alleen vlot bereikbaar voor wie vanuit Antwerpen komt, maar ook voor gasten uit Mechelen of Brussel.

Achter het gebouw bevinden zich een ruime parking en fietsenstalling, waar uw gasten hun wagen of fiets veilig kunnen achterlaten. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplaatsje dus!

Catering

U kunt elke middag een lekkere & gezonde lunch bestellen aan de receptie.

Indien gewenst, verzorgen wij ook de volledige catering verzorgen voor uw vergadering.
U kunt u kiezen uit verschillende ontbijtformules, broodjesmaaltijd, hapjes, salades, warme en koude buffetten, verse soepen, dranken en desserten.

Heeft u nog speciale wensen? Alles is bespreekbaar.

Vertrouw op het ClubHouse

U bent op zoek naar een vergaderzaal in de buurt van Antwerpen? Bekijk hieronder onze verschillende zalen of kom eens langs.

Wij geven u graag een rondleiding en meer uitleg. Samen zoeken we de ideale vergaderzaal voor u uit! Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij voor elke klant een offerte op maat maken.

uitgerust met een SmartBoard, ideaal voor opleidingen

 

Ontdek de zalen van Clubhouse