Martens & Brijs

Het team van Ruth komt vaak bij ons over de vloer. Zij maken bij voorkeur gebruik van de kleinere Meeting Spaces om hun interviews af te nemen.

Bekijk de website
Martens & Brijs referentie

Hoe kwam Martens & Brijs bij het ClubHouse terecht?

Onze twee Martens & Brijs kantoren in Diegem en Kortrijk waren onvoldoende om flexibele service te garanderen naar onze klanten en kandidaten. Daarom gingen we op zoek naar flexkantoren op twee bijkomende locaties met name Gent en Antwerpen, zodoende dat onze consultants zich nu flexibel over het land kunnen verplaatsen in functie van hun specifieke opdrachten en in functie van de bereikbaarheid van een kantoor voor klant of kandidaat.

Heeft het ClubHouse u kunnen helpen?

Jazeker. In het ClubHouse kunnen we gebruik maken van een goed uitgerust kantoor of een flexplek, op de moment dat we het nodig hebben en dit alles ZONDER zware contractuele verbintenissen.

Zou u het ClubHouse aanraden?

Absoluut! Het ClubHouse biedt een échte flex-oplossing: je boekt online (quasi de dag zelf nog), ruim voldoende keuze aan vergaderzaaltjes en flex-werkplekken, een prima service (onthaal, keuken, sanitair), steeds parking beschikbaar, goede prijs-kwaliteit verhouding en last but not least de sfeer van het gebouw: een professionele en verzorgde uitstraling, licht en ruimte, in combinatie met gemoedelijke gastvrijheid.