Kinnarps

Mieke Deroo van Kinnarps heeft van het ClubHouse haar dagelijkse uitvalsbasis gemaakt, om van hieruit klanten en prospecten te bezoeken.

Bekijk de website
Kinnarps referentie

Hoe kwam Kinnarps bij ClubHouse terecht?

Kinnarps heeft het meubilair  van het ClubHouse geleverd, maar we maken ook gretig gebruik van de flexibele werkplekken die je er kunt huren.

Als sales consultant voor de regio Antwerpen is het ClubHouse mijn dagelijkse uitvalsbasis geworden om van daaruit mijn klanten en prospecten te bezoeken. Vanuit Kontich is ook het Kinnarps hoofdkantoor te Wemmel zeer vlot bereikbaar.

De ‘match’ tussen het ClubHouse van Aurelium en Kinnarps loopt nog verder in wat Aurelium wil bereiken bij klanten, en wat Kinnarps wenst te bewerkstelligen met de ruimtes.

Dankzij de nieuwe technologieën is het mogelijk om zowel tijdsonafhankelijk als plaatsonafhankelijk te werken. Voor dit Nieuwe Werken biedt Kinnarps het gepaste meubilair.

Wat vindt u zo leuk aan het ClubHouse?

De werkplekken zijn er zodanig ingericht dat je voor elk type werk een bewuste keuze kan maken:

Bij ClubHouse vind ik een totaalconcept dat mij prima bevalt dankzij de sfeer, de mensen en deze verschillende werkomgevingen.

Bijkomende  voordelen zijn uiteraard ook de ruime parking achteraan het gebouw, lunch-mogelijkheden, printer, receptioniste, …. en niet te vergeten de voetbaltafel in de cafetaria  voor een goede ontspanning!

Mieke Deroo Kinnarps