Kantelpunt

Ilse Schorrewegen van KANTEL. komt graag flexwerken en is ook vaak aanwezig op onze netwerkbijeenkomsten in het ClubHouse.

Bekijk de website
Kantelpunt

Hoe kwam Kantelpunt bij het Clubhouse terecht?

Ik bezocht een Open Coffee in het Clubhouse en nam ook deel aan een Durf te vragen-sessie.

2 fijne ervaringen op een plek die vlot bereikbaar is en waar ik steeds door vriendelijke mensen begroet werd. Daar wilde ik dus nog wel eens terug komen!

Heeft ClubHouse u kunnen helpen?

Bij voorkeur werk ik als Kantelaar bij mijn klanten in het bedrijf. Ik geloof in een bottom-up en oplossingsgerichte aanpak, waarbij betrokkenheid van iedereen uit de organisatie voorop staat. Dat lukt best als ik bij mijn klant aanwezig ben.

Als loopbaancoach werk ik liefst van thuis uit. Soms echter lukt dat niet: mijn zelfstandige partner heeft ook wel eens het thuiskantoor nodig en momenteel zijn er verbouwingen aan de gang aan het gebouw waarin we wonen, waardoor ik graag uitwijk naar de vergaderzalen van Clubhouse.

Wat is uw favoriete plek?

Ik verkies het zaaltje met daglicht en zicht op groen omdat dat een fijn rustpunt biedt voor mijn coachees. De meeste van hen zijn verrast als ze hier voor het eerst komen en worden enthousiast als ik hen de lounge en de flexplekken toon: het in overvloed invallende daglicht en het ergonomische meubilair, het subtiele kleurenspel geven de ruimte iets luchtig en gezellig.

Tussen coachingsessies door werk ik zelf flex, in de open ruimte of in de focus booths. Daar kan ik rustig mijn telefonische gesprekken voeren, of in stilte de naverwerking van de gesprekken doen. Erg handig vind ik het dat ik kan scannen en printen, hoezeer ik dat ook tot een minimum beperk.

Zou u het Clubhouse aanraden?

Als werknomade maakte ik in mijn vorige job als organisatieadviseur al kennis met het fenomeen Het Nieuwe Werken en ik werd fan van het flexwerken:

Sedert ik freelance werk, ontmoet ik geregeld collega’s die het geïsoleerd thuis zitten werken als een belemmering ervaren: zij missen het contact met collega’s. Door te co-worken, heb je opnieuw collega’s…

Daarom zou ik het ClubHouse zeker aanraden!

Het is zo handig om bij file even de afrit te nemen, gedurende een uurtje gefocust door te werken om daarna in alle rust naar huis te kunnen rijden, wetende dat je werk er op zit voor die dag.

Ilse Schorrewegen