Een opleidingslokaal huren?

Op zoek naar een geschikt opleidingslokaal? Vertrouw dan op ClubHouse!

Zoek je een geschikt lokaal voor een opleiding, presentatie of workshop? Bij ClubHouse vind je een gepaste ruimte, waar je je ongestoord en zorgeloos kunt concentreren op de training.

Compleet uitgerust en op maat

Of de opleiding nu gericht is aan een kleine of grote groep, bij ClubHouse kan je voor beiden terecht. Zo zijn er grote trainingslokalen beschikbaar, maar zijn er ook kleinere ruimtes voor individuele opleidingen of voor kleinere groepen. Alle ruimtes voldoen aan jouw noden tijdens de opleiding en verzekeren een leerrijke en aangename ervaring.

Bij ClubHouse te Kontich heb je keuze uit maar liefst 14 ruimtes met verschillende capaciteiten, faciliteiten en mogelijkheden.

Alle zalen zijn stijlvol ingericht, volledig uitgerust met een beeldscherm en airco of verwarming. Je kan ook kiezen voor lokalen met flipcharts, LCD-schermen of beamers, SmartBoards, Wifi-verbinding en videoconferencing-apparatuur. Kortom, alle opleidingszalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele – en presentatietechnologieën voor een efficiënte opleidings- of werkdag.

vergaderzaal met beamer en uitrolbaar scherm

Vind het perfecte opleidingslokaal bij Clubhouse!

Vlot bereikbaar

De centrale ligging van het gebouw is een grote troef voor iedereen die de opleiding, vergadering of afspraak bijwoont. ClubHouse ligt op amper een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen, vlak bij de E19, afrit Kontich, en is dus vlot bereikbaar, zowel vanuit Antwerpen en Mechelen, als vanuit Brussel.

Achter het gebouw bevinden zich een ruime parking en fietsstalling, waar jij en jouw gasten de wagen of fiets veilig kunnen achterlaten.

uitgerust met uitrolbaar projectiescherm en beamer, ideaal voor opleidingen

uitgerust met uitrolbaar projectiescherm en beamer, ideaal voor opleidingen

uitgerust met een SmartBoard, ideaal voor opleidingen

uitgerust met een SmartBoard, ideaal voor opleidingen

Vertrouw op ClubHouse

Heb je nog speciale wensen? Voorzie je een lunchpauze tijdens de opleiding? Of dacht je eerder aan een ontbijtsessie? Alles is mogelijk!
Laat het ons op voorhand weten, en wij voorzien een passende ontbijtformule, broodjesmaaltijd, salades, warme of koude buffetten, of verse soepen, en dranken.

Ben je op zoek naar een opleidingslokaal in de buurt van Antwerpen, dat bovendien gemakkelijk bereikbaar is via de autostrade? Bekijk hieronder onze verschillende zalen of kom eens langs. Wij geven je graag meer uitleg en zoeken samen de ideale opleidingszaal voor je uit! We bezorgen je graag een offerte op maat.

Ontdek de zalen van Clubhouse