Een opleidingslokaal huren

Op zoek naar een geschikt opleidingslokaal? Vertrouw dan op ClubHouse!

Zoek je een geschikt lokaal voor een opleiding, presentatie of workshop? Bij ClubHouse vind je een gepaste ruimte of opleidingslokaal, waardoor je je ongestoord en zorgeloos kunt concentreren op de training.

De juiste voorzieningen

Of de opleiding nu voor een kleine of grote groep is, onze opleidingslokalen geven je toegang tot alle apparatuur die je nodig zou hebben. Zo zijn er grote trainingslokalen beschikbaar, maar zijn er ook kleinere ruimtes voor individuele opleidingen of voor kleinere groepen. Alle ruimtes voldoen met glans aan jouw noden tijdens de opleiding en verzekeren zo een leerrijke ervaring.

Bij Clubhouse te Kontich heb je keuze uit maar liefst 14 ruimtes met verschillende capaciteiten, faciliteiten en mogelijkheden.

Opleidingslokaal uitgerust met een SmartBoard.

Alle zalen zijn stijlvol ingericht, volledig uitgerust met een beeldscherm en airco of verwarming. Je kan ook kiezen voor lokalen met flipcharts, LCD-schermen of beamers, SmartBoards, Wifi-verbinding en videoconferencing-apparatuur. Kortom, alle opleidingszalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele – en presentatietechnologieën voor een vlekkeloze opleiding.

Vlot bereikbaar

De centrale ligging van het gebouw is een zeer grote troef voor iedereen die de opleiding bijwoont. ClubHouse ligt op amper een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen, vlak bij de E19, afrit Kontich en is dus vlot bereikbaar, zowel vanuit Antwerpen, Mechelen als Brussel.

Achter het gebouw bevinden zich een ruime parking en fietsstalling, waar jouw gasten en jezelf de wagen of fiets veilig kunnen achterlaten.

Opleidingslokaal uitgerust met projectiescherm en beamer.


Vertrouw op ClubHouse

Heb je nog speciale wensen? Voorzie je een lunchpauze tijdens de opleiding? Of dacht je eerder aan een ontbijtsessie? Alles is bespreekbaar!
Laat het ons op voorhand weten, en wij voorzien een passende ontbijtformule, broodjesmaaltijd, salades, warme en koude buffetten, verse soepen en dranken.

Je bent op zoek naar een opleidingslokaal in de buurt van Antwerpen? Bekijk hieronder onze verschillende zalen of kom eens langs. Wij geven je graag meer uitleg en zoeken samen de ideale opleidingszaal voor je uit! Dankzij onze persoonlijke aanpak maken wij voor elke klant graag een offerte op maat.

Ontdek de zalen van Clubhouse