Coworking

Efficiënte coworking met Clubhouse!

Coworking is  veel meer dan enkel het delen van een werkruimte. Als coworker kiest u zelf de omgeving uit die uw productiviteit & creativiteit het meeste stimuleert, die uw netwerk de beste voedingsbodem biedt en u die kans geeft om in een ongedwongen sfeer kennis en inspiratie uit te wisselen met gelijkgezinden.

Coworking in het ClubHouse in Kontich combineert het allemaal!

Focus op het werk

U bent baas over uw eigen dagindeling, pauzes, prioriteiten, uw manier van werken. In een coworking space blijft het natuurlijk de bedoeling dat u werkt. Maar u wordt niet langer afgeleid door huishoudelijke taken, zoals vaak het geval is wanneer u van thuis werkt. U wordt niet langer afgeleid door collega’s, die vaak met kleine vragen afkwamen die toch onmiddellijk een antwoord nodig hadden en zo u werkritme verstoorden.

werkplek

Niet langer in de file

Kies ervoor om niet langer te gaan aanschuiven in de eindeloze files op de Belgische autowegen. Het ClubHouse is centraal gelegen langs de E19, vlak bij de afrit Kontich. Daardoor is het gebouw vlot bereikbaar, zowel vanuit Antwerpen, Mechelen als Brussel.

Achter het gebouw bevindt zich ook een ruime parking en een handige fietsenstalling, waar u uw wagen of fiets veilig kunt achterlaten. Geen gedoe met het zoeken naar een parkeerplekje!

Sociaal contact

U werkt niet alleen. U bevindt zich tussen gelijkgezinden, die u rustig laten werken maar even goed beschikbaar zijn om even neutrale feedback aan te vragen, ideeën af te toetsen of om samen te strijden voor de overwinning aan de tafelvoetbal.

In de keuken is er altijd wel iemand om een gezellige babbel mee te doen. Zo krijgt u op verschillende momenten de gelegenheid om u netwerk uit te bouwen, inspiratie op te doen of samenwerkingen tot stand te brengen.

Infrastructuur – de werkplekken

Een goed uitgeruste werkplek is belangrijk om efficiënt te kunnen werken. Daarom kunt u bij het Clubhouse in Kontich kiezen uit verschillende werkplekken met gevarieerde inrichtingen en mogelijkheden:

Alle ruimtes zijn stijlvol ingericht en doorheen de hele coworking space beschikt u over een betrouwbare en snelle Wifi-verbinding. Van al dat harde werken krijgt u waarschijnlijk dorst! Daarom zijn koffie, thee en water gewoon inbegrepen in de huurprijs van je werkplek.

Elke middag kunt u een lekkere & gezonde lunch bestellen aan de receptie. Als coworker kunt u ook zelf uw lunch meebrengen of iets halen in een van de winkels in de buurt van het ClubHouse. U kunt uw maaltijd lekker fris bewaren in de frigo en eventueel opwarmen in de microgolfoven in onze keuken.

ClubHouse verhuur werkplekken

 

Infrastructuur – de vergaderzalen

Het luxueuze gebouw en de stijlvolle vergaderzalen van het ClubHouse maken meteen ook een professionele indruk op de klanten en bezoekers die u zou willen ontvangen. U reserveert snel een zaaltje online of via de receptie.

Coworking? Vertrouw op het ClubHouse!

Bent u op zoek naar een bruisende coworking space in de buurt van Antwerpen? Bekijk hieronder onze prijzen en mogelijkheden.
Heeft u nog speciale wensen? Contacteer ons, alles is bespreekbaar.

om in stilte te werken

 

Coworking prijzen button