Vergaderzaal huren in Antwerpen

Vergaderzaal Meeting Space 6

Een aangename locatie en een geschikte vergaderzaal huren zijn van belang voor een geslaagde vergadering. Ze moet makkelijk bereikbaar zijn, zodat uw gesprekspartners niet te lang onderweg moeten zijn. Ze moet over alle nodige faciliteiten beschikken, zodat uw vergadering vlot kan verlopen. En alle comfort bieden, zodat u en uw gasten in alle rust kunnen overleggen.

Wil u een vergaderzaal huren in de buurt van Antwerpen die aan al deze eisen voldoet, dan vindt u in het ruime aanbod aan vergaderzalen van het ClubHouse zeker een vergaderzaal naar wens.

Een vergaderzaal huren in het ClubHouse?

Een grote of een kleine zaal huren, met of zonder catering: het kan allemaal! Het ClubHouse biedt maar liefst 14 vergaderzalen met verschillende capaciteiten, faciliteiten en mogelijkheden.

Al onze zalen zijn stijlvol ingericht en volledig uitgerust. In elke ruimte is gratis wifi, een beeldscherm en airco/verwarming. Sommige ruimtes beschikken over extra technische faciliteiten zoals een SmartBoard, uitrolbaar scherm en beamer, RoundTable of installatie voor videoconferencing! In de meeste zalen zijn verschillende zaalopstellingen mogelijk, zodat u de vergaderzaal kunt inrichten zodat ze uw gasten optimaal kan accommoderen.

De centrale ligging van het ClubHouse is bovendien absoluut ideaal voor elke vergadering! Het ClubHouse ligt op amper een kwartiertje rijden van het centrum van Antwerpen, vlak bij de E19, afrit Kontich en is dus vlot bereikbaar, zowel vanuit Antwerpen, Mechelen als Brussel.
Achter het gebouw bevinden zich een ruime parking en fietsstalling, waar u en uw gasten uw wagen of fiets veilig kunnen achterlaten.

Ook qua catering biedt het ClubHouse een waaier aan mogelijkheden! U kunt elke middag gewoon een lekker lunch bestellen aan de receptie, of op voorhand een passende ontbijtformule, broodjesmaaltijd, hapjes, salades, warme en koude buffetten, verse soepen en dranken reserveren voor uw gezelschap.

Heeft u nog speciale wensen? Alles is bespreekbaar! Dankzij onze persoonlijke aanpak maken voor elke klant graag een offerte op maat.

Een aangename vergaderzaal huren voor een geslaagde vergadering

U bent op zoek naar een vergaderzaal in de buurt van Antwerpen? Bekijk dan alle informatie over onze verschillende vergaderzalen of kom eens langs. Wenst u specifieke informatie of heeft u vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij geven u graag meer uitleg en zoeken samen de ideale vergaderzaal voor u uit!