De digitale flipchart

smart kapp digital flipchart

State of the Art

Het ClubHouse probeert haar bezoekers steeds state-of-the-art technologie aan te bieden.

LCD-schermen, projectoren en WiFi zijn intussen gemeengoed geworden. En dus stoppen we daar ook niet natuurlijk! Ook high-tech SmartBoards en RoundTables staan ter beschikking van onze bezoekers.

Wij proberen bovendien écht het verschil te maken door onze uitgebreide technische ondersteuning op de aanwezige infrastructuur,  zodat al die technologie er niet alleen is, maar ook vlekkeloos werkt.

En vanaf nu voegen we er nog een nieuwigheidje aan toe!

Een nieuwe telg

De SMART Kapp whiteboard is de nieuwste telg in onze familie en kan je het best vergelijken met een digitaal whiteboard of flipchart.

Een flipchart blijft een handige tool om gedachten te ordenen tijdens een brainstorming of een idee te ondersteunen met een duidelijke tekening of schema!

SMART KAPP

Digitale flipchart

Maar waar blijf je met die tekeningen na de vergadering? Je wil ze niet onbeveiligd laten hangen op de flipchart, en weggooien is soms ook zonde van het werk. Eerst een foto van nemen en dan maar verscheuren?

Dat is verleden tijd met dit nieuwe snufje!

Via de SMART Kapp maak je de notities die je vroeger op je flipchart maakte nu meteen digitaal. Als je dat wil worden de notities onmiddellijk zichtbaar gemaakt op je tablet, smartphone of laptop via de bijhorende app. Uiteraard kan je dat ene sublieme schema dat je maakte ook onmiddellijk bewaren en delen met de deelnemers aan je meeting, of gemakkelijk opnemen in het verslag!

Test het bord zeker eens uit bij je eerstvolgende brainstorming of meeting in het ClubHouse!